Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede. (2024)

Toon filters


Achterhoek agenda: de centrale agenda van evenementen en activiteiten in de Achterhoek

Welkom bij dé agenda van de Achterhoek. In de Achterhoek worden zeer veel activiteiten georganiseerd door verenigingen, stichtingen, horeca, toeristische organisaties, ondernemers en gemeenten. De Achterhoekagenda biedt een overzicht van deze activiteiten en evenementen die in de Achterhoek plaatsvinden.

Bent u toerist? Dan begint hier uw bezoek aan de Achterhoek. Overzichtelijk wordt weergegeven wat er in dit mooie deel van Nederland te beleven is. Naast de prachtige fiets- en wandelroutes heeft de Achterhoek nog veel meer te bieden.

Bekijk hier de begrippenlijst

Ontdek de Achterhoek

En niet alleen voor u als toerist, ook als inwoner van de Achterhoek valt er veel te beleven. Wat te denken van de rijke historie van de vele steden en dorpjes die in de Achterhoek te vinden zijn. Musea, kastelen, molens of andere prachtige locaties als wijngaarden. De Achterhoekagenda biedt voor ieder wat wils. Ook de typische streekproducten uit de Achterhoek zijn zeker het proberen waard.

Bovendien kunt u het overzicht van al deze activiteiten gemakkelijk opzoeken met uw smartphone en u kunt gemakkelijk filteren op onderwerp, data of de betreffende plaats in de Achterhoek. Zo bent u in mum van tijd op de hoogte van activiteiten, evenementen, recreatie, kunst, cultuur en musea in de Achterhoek.

Wilt u de Achterhoekagenda op uw eigen website? Dat is mogelijk met de decentrale agenda. Zo kunt u de gewenste categorie of plaats kiezen, zodat u alleen dié informatie op uw website krijgt, die u graag wilt. Ook kunt u deze zelf nog vormgeven, passend bij uw website.

Achterhoekagenda.nl wordt u aangeboden door Weevers en weekbladen Contact, Elna en Groenlose Gids.

Like Achterhoekagenda Facebook

woensdag 19 juni 2024 14:00 - 15:30 uur

Toevoegen aan agenda

Ontdek in anderhalf uur de wereld van alpaca’s met ons Alpaca Onderonsje. Bij ons draait alles om ontspanning en om echt de connectie te maken met deze bijzondere dieren. Kom naar het mooie Geesteren in de Achterhoek voor deze unieke ‘Meet, Greet, Walk & Feed’ met onze Alpaca’s, het meest veelzijdige en persoonlijke programma voor een complete alpaca beleving. Je krijgt van Natasja eerst van alles te weten over deze bijzondere dieren en je zult verrast zijn door de grappige en leuke weetjes. Tijdens de wandeling over en langs ons erf kun je echt de connectie met je alpaca maken en ook goed hun superzachte vacht voelen. Daarvoor nemen we alle tijd, ook voor foto’s en selfies. Na het wandelen voeren we ze met wat lekkers. De meeste van onze alpaca’s eten uit de hand, maar je mag ook een bordje gebruiken, dat vinden ze ook helemaal prima. Daarna kun je in de wei nog even rustig met ze nagenieten. Wij zorgen voor wat drinken en lekkers daarbij. Voor jullie, de alpaca’s hebben dan al genoeg gehad! De alpaca’s komen er dan vaak ook nog even bij liggen en chillen. Wil je nog langer blijven, dan is onze b&b in de yurt wellicht een optie! Check onze website hetlandvankempers.nl/alpacas voor beschikbare datums en om je Alpaca Onderonsje te reserveren. We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op Het Land van Kempers!

Reserveringsinformatie: Reserveren via de website
Website: https://hetlandvankempers.nl/alpacas
Facebook: https://www.facebook.com/hetlandvankempers
Instagram: https://www.instagram.com/hetlandvankempers/


Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede. (11) mensen met een alpaca ©Natasja Kardos

Terug | Volgende

locatie

Het Land van Kempers
Huiskesdijk 4
7274DW Geesteren


Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Ook op deze locatie

11-5-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.
12-5-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.
18-5-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.
19-5-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.
01-6-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.
02-6-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.
05-6-2024 | WORKSHOP NAALDVILTEN. In onze YURT. Met alpacawol ! Bij Het Land van Kempers, Geesteren Gld
08-6-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.
09-6-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.
16-6-2024 | Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede.

Alpaca Onderonsje: De meest complete alpaca beleving. Vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem, Diepenheim en Neede. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 5279

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.